Бомба: Радан Кънев втрещи с разкритие!

Бомба: Радан Кънев втрещи с разкритие!
3.75 (75%) 4 votes

Постъпката на Радан Кънев е прецедент в страната ни!

Радан Кънев втрещи всички с разкритие. А именно, че е подал сигнал срещу себе си в прокуратурата. Съпредседателят на Реформаторският блок заяви, че неговото име е замесено в престъпна схема. Това му било казано от двама души, когато депутата е посетил Добрич. Според хората той бил раздавал постове в района, както и на територията на Варна на нотариуси срещу огромна сума пари.

Затова Радан Кънев подава сигнал до прокуратурата срещу себе си и иска от обвинител №1 Сотир Цацаров да бъде разследвана пъклената схема, в която е замесено неговото име, без той да има каквото и да е участие. Радан Кънев изтъкна още, че парите които се искат за местата на кандидатите не могат да бъдат изкарани от нотариусите, ако те работят така съвестно, че да съблюдават закона.

Радан Кънев

Радан Кънев подаде сигнал срещу самия себе си в прокуратурата

Народният представител заяви още, че някой смята, че той има влияние и в Министерството на правосъдието. То е институцията, която назначава мераклиите за нотариуси. В тази връзка съпредседателя на Реформаторския блок отрече да има каквото и да е влияние в това министерство, за да назначава който и да е, където и да е, на каквото и да е място.

Това Радан Кънев каза в студиото на Нова телевизия. Според народния представител подобни гнусни схеми могат да се разобличават единствено като им се даде публична гласност и след това се сезират определените органи. И те от своя страна да ги разследват, за да стигнат до дъното на проказата.

Народният представител Радан Кънев заяви своята позиция и по казуса „Червеите”. Според него това е тежко нарушение от страна на представителите на съдебната власт. Те са разрешили да бъдат подслушвани в период от триста дни хора от органите на Министерството на вътрешните работи.

Радан Кънев е на мнение, че върви умишлена атака срещу правителството. По две линии. Едната е за това, че България може да бъде замесена във война с Украйна, което няма как да стане. Втората манипулация е за теглене на нов паричен дълг. Съпредседателят на Реформаторският блок обясни, че правителството няма да актуализира бюджет с този заем. Казаното в тази връзка се основава единствено на манипулации и дискридитиране работата на кабинета „Борисов”, убеден е депутата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар