Болката на Наталия Симеонова навръх рождения й ден бе фактът, че любимият й Денис Ризов не присъства на партито!

Музата на доброто Наталия Симеонова вчера отпразнува 45 лазарника с мощно парти. С дрескод в кабаретен стил блондинката поля рождената си дата в дома си в Панчарево. Феята на доброто получи много подаръци, които наистина стоплиха душата й сърцето й. Но сред тях най-милият беше люлеещ се стол от екипа на предаването й „Предай нататък”.

На него били изписани милион мили думи към социално ангажираната журналистка, които наистина я трогнали до дъното на сърцето й. Приятелите били изненадани с подходяща музика и много закачки в неин стил, коити непрестанно присъствали на всеки един празник на Наталия.

[caption id="attachment_436932" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Денис Ризов не отиде на рождения ден на Наталия Симеонова, вероятно заради новата си изгора[/caption]

Болката на рожденичката обаче бе, че мъжът на живота й Денис Ризов не присъства на празника, макар че бе поканен. А това щеше да е най-големият й подарък.

Социалното предаване „Предай нататък” беше свалено от ефира на Би Ти Ви малко преди Коледа. Наталия и екипа й са навъртели километри по пътищата на родината ни, които се равняват на пет пъти обиколка на земното кълбо. С личните усилия русата фея на доброто е събрала малко над два милиона лева.

Средствата тя е предоставила на хора, които водят непрекъсната борба с институциите за тяхното човешко оцеляване, рехабилитация или други нормални човешки нужди. Парите са отишли и при хора, които са лишени от покрив над главата си, които не им достигат средства за лечение или за възстановителни процедури след тежки животоспасяващи операции.

Предишното й предаване със социален привкус „Море от любов”, на което впоследствие стана водещ певеца Миро също е свалено от екран. Но съпругът й и продуцента Денис Ризов, както и Наталия Симеонова са ухажвани от шефовете на Нова телевизия за нов проект в духа на социалните й предавания като „Море от любов” и „Предай нататък”.

Двойката от синия екран води горещи преговори с шефовете на Би Ти Ви за нов социален проект, който да защити добрите страни и клаузи в социално ангажираните й предавания. Които не само повдигнаха рейтинга на една от най-гледаните медии, но и донесе много приходи. Очаква се в най-скоро време русата фея отново да се появи на екран с поредната си социално значима кауза в полза на ощетените от държава и институции хора.