Славин Славчев и Жана Бергендорф си обявиха тиха война!

Славин Славчев не може да се диша с Жана Бергендолф. Рокаджията, който спечели последното издание на Х фактор не я понася заради назидателното държание на победителката в предишния сезон на музикалното шоу. Въпреки, че червенокоската е любимка на Саня Армутлиева тя има издадена за една година само една песен.

Шефката на Виржиния рекърдс не й е дала повече шанс, но това не попречило на фаворитката да се прави на изключително важна персона. Припомняме, че Жана бе поканена да пее заедно с една от медалистите Невена Пейкова на финала на музикалното шоу по Нова телевизия. Но изживявайки се като звезда от голяма величина Жана Бергендорф си позволила да дава наставления и съвети, които не се искат от нея.

[caption id="attachment_436928" align="alignright" width="300"]Славин Славчев Славин Славчев и Жана Бергендорф не могат да се понасят[/caption]

На репетициите на Славин тя си позволила да му прави забележка да направи така, че по-бързо да напусне сцената. Рокаджията не й отговорил нищо, но после престанал да я поздравява и да й обръща внимание.

През цялото време Жана се държала изключително грубо и назидателно, като правела забележки и критиката й била насочена най-вече към бъдещия победител на формата, твърдят свидетели от кухнята на шоуто.

Дори най-елементарните забележки имали за цел да дескридитират и да извадят от равновесие Славин, който се отличавал с непоклатима психика. Бъдещият победител не й отговорил нищо, замълчал си. Но после престанал да я поздравява и да говори с нея.

На партито, което организирали продуцентите след края на шоуто Славин Славчев също не разговарял с Жана Бергендорф. Певицата се опитала да го заговори и да го поздрави, но Славин я наказал с мълчание. Отношенията им окончателно се вледенили, твърдят свидетели на случката между двамата фаворити на Х фактор.