Юксел Кадриев разгневи сериозно своите съседи с поведението си!

Юксел Кадриев не е долюбван от своите комшии. Водещият на сутрешния блок на новините по Би Ти Ви не си плащал общите сметки във входа. Това разгневило неговите съседи в кооперацията, в която живее телевизионерът.

Кадриев смятал, че тези харчове са излишни и изобщо нямал намерение да се съобразява с общественото мнение на комшиите си по въпроса. Затова той не давал и лев за общи входни такси. Това накарало съкооператорите му да възроптаят срещу Юксел и да бълват гневни слова по негов адрес зад гърба му.

[caption id="attachment_436900" align="alignright" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев се прави на две и половина, не иска да плаща сметки[/caption]

Преди известно време телевизионерът отново имаше конфликт със съседите, пак по въпроса за общите харчове и светки. Иначе Юксел Кадриев не се слави със скандалджийски нрав и не влизал в излишни конфликти с никой от тях.

В последно време любимецът на нежната половина на зрителите си имал по-голяма грижа от това да влиза в конфликт със съседите си. Новинарят натрупал доста излишни килца заради нездравословния начин на живот, зачестилите пиянски запои и не слизането си от колата. Забележка му направила не само колежката му Ани Салич, с които са в много добри отношения, но и дори паркетния лъв Евгени Минчев, шушукат злите езици. Той лично му се обадил по телефона, за да му каже, да се вземе в ръце и да възвърне стройната си фигура, защото на екран го гледат милион почитатели.

Недоволни зрители също отбелязват, че от някогашната стройна фигура на Юксел Кадриев не е останала и помен. Дамите са разочаровани от факта, че хубавец като телевиозионния водещ не само се е запуснал, но и костюмите му вече да застрашително отеснели. Това бил факт, който се виждал и с непредубедено око.

Юксел Кадриев все още таял надежда, че с лекота ще свали излишната си телесна маса и твърдо решил да промени начина си на живот. Затова и съседските заяждания изобщо не били на дневен ред в ежедневието му.