Наталия Кобилкина живее в разкош (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина живее като принцеса

Наталия Кобилкина стана горд собственик на луксозен апартамент в столицата. Наскоро тя си купи апартамент в тузарския комплекс „Анастасия“, намиращ се в столичния квартал Манастирски ливади. Рускинята е броила 100 000 евро за луксозното жилище, но не съжалява и твърди, че всеки похарчен лев за жилището си е струвал. В комплекса има апартамент и светският лъв Евгени Минчев.

Наскоро жълто издание писа, че Наталия Кобилкина възнамерява да се премести в Англия. Оказа се, че това е просто слух. Сградата, в която живее рускинята, има СПА център, ресторант, зимна градина и няколко бутика. Кооперацията, която е с 24-часова охрана,разполага и с рецепция.

Лоби бара е декориран с уникална водна каскада. Прилежащият двор е озеленен с богата растителност. Към него има и детски кът.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина живее като принцеса

Луксозната резиденция е построена от русенския строителен предприемач Димитър Барбуков. Проектът е дело на американски архитекти.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина си купи апартамент за 200 000 лв.

Наталия Кобилкина се превърна в истинска сензация през последните години. Самата тя заяви, че е преминала над 5000 семинара със своите клиенти. Тя дори сподели, че е започнала да практикува професията си от 14-годишна.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина живее в истински лукс

Наскоро известно издание разкри, че Кобилкина може би лъже за образованието и квалификацията си. Рускинята е родена през 1984 година, сочи автобиографията й. Тя има диплома за висше образование от Института по бизнес управление и право. Учебното заведение първоначално функционира като частно. Получава акредитация едва през 2011 година.

Наталия Кобилкина

Апартаментът на Наталия Кобилкина е в комплекс „Анастасия“

Наталия Кобилкина се е дипломирала през 2005 година след 4-годишен курс на обучение. Това означава, че тя има бакалавърска степен по клинична психология. У нас, за да има право да практикува професията си, тя трябва да е завършила магистратура. Колеги на Кобилкина коментират, че дипломата й едва ли  е легитимна и тя няма право да практикува професията си.

Реакцията им е обяснима, тъй като много от тях се оплакват, че нямат работа, докато графикът на Наталия Кобилкина е пълен за месеци наред, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар