Как се справих с пиянството на моя мъж?

Гласувайте за статията

Пиянството на моя съпруг не беше толкова лошо или фатално, но напоследък заради това, че пиеше много започна да има проблеми със здравето

problem

Как се справих с пиянството на моя мъж?

Аз си дадох сметка, че ако сега не предприема нещо, ще стане така че нещата ще се объркат още повече, и после ще се чудя кое по-напред да правя. Забелязах, че с времето алкохола започна да го хваща по-лесно, и освен това лицето му много се промени. Започна да се събужда подпухнал, да се зачервява, а казва и че сърцето го „бодяло“. Затова се консултирах с моя приятелка, която е лекарка. Мина прегледи, направи каквото трябва, изписаха му хапчета за кръвното.

Както и да е. От тогава минаха два две години. През това време той малко се осъзна и започна да намалява сам алкохола. Мисля, че малко се изплаши от онова, което му казаха лекарите, докато беше на изследвания. А и аз се наговорих с моята приятелка да му каже, че положението с неговото здраве е по-сериозно, отколкото е в действителност.

Така той започна да взима капките Алкофитал, за да може да придобие непоносимост към алкохола и да пие по-малко. Доволна съм от действието на капките и затова сега споделям с вас сега как се справих с пиянството на моя мъж.

Таня Жекова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар