Биляна Йотовска отдавна мечтаеше за тази стъпка!

Фитнес инструкторката Биляна Йотовска и гаджето й Митко Димитров ще се женят. Една от най-стабилните светски двойки у нас се готви за радостното събитие.

За марша на Менделсон първа настояла фитнес модната икона. Двамата с Митко Културиста живеят под един покрив от много години, но най-накрая Биляна също пожелала да се види с бяла рокля. Преди известно време мерака на спортистката бил да се венчае с бански, без задължителните булчински аксесоари, но после променила мнението си. Тя решила да е в сватбена премяна, след като се видяла в такава при снимките на новото предаване „Мармалад”.

[caption id="attachment_436816" align="alignright" width="300"]Биляна Йотовска Биляна Йотовска и Митко Културиста съвсем скоро ще вдигнат сватба[/caption]

Пищната сватбена одежда, в която се преминала като принцеса предизвикала огромни коментари в социалната мрежа. Нейни почитатели написали, че така изглежда зашеметяващо и много й отива премяната.

Техни приятели също постнали във Фейсбук, че се радват изключително много от предстоящото събитие. Биляна поставила ултиматум на своя приятел да минат под венчило и да си кажат заветното „да” до края на годината.

Гаджето й вече хукнал да търси годежен пръстен.

Фитнес иконата Биляна Йотовска и мъжът до нея, Димитър Димитров, европейски и световен шампион по културизъм са спрягани за една от най-красивите светски двойки у нас. Двамата имат четиригодишна дъщеричка Никол. Дипломираната художничка е украсявала кориците на различни мъжки списания.

Тя е работила още в Италия, Турция, Германия и Гърция. Биляна Йотовска е една от най-известните модели у нас. Хубавицата често гостува в различни телевизионни предавания, непрекъснато фигурира в различни класации за най-красивите жени у нас, снима се в стотици фотосесии и рекламни клипове.