Зуека се доказа като наистина добър и отдаден на семейството си съпруг!

Васил Василев - Зуека се отдаде на заслужена почивка. Комикът зевзек Зуека реши да се даде три седмична ваканция, като поглези любимата си. Той завел Ани Вичева и невръстния си син Стефан на пътешествие до Куба. Красивата латиноамериканска страна е отдавна мечтана дестинация на любимата му.

Бившият водещ на „Господари на ефира” също обичал страната на Фидел Кастро и отдавна копнеел да я разгледа и да се поглези там. След като вече не е водещ на предаването, той имал три седмици да се подготви за водещ на другото шоу „Като две капки вода”. Него Василев също ще води с екранната си половинка Димитър Рачков. То ще стартира през пролетта по Нова телевизия.

[caption id="attachment_436807" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека заведе семейството си на изненадваща ваканция в Куба[/caption]

Васил Василев - Зуека и Ани Вичева отдавна мечтаели за невероятната почивка и най-после желанието им се изпълнило. Колегите им са категорични, че двамата не са се разделили. Според слуховете Васил Василев вече не бил и с новата си жена. Това обаче се оказал поредният зловреден слух и затова семейството заминало за така желаната ваканция.

Преди известно време се пусна клюката, че двамата са се разделили. Причината била непрекъснатата истерия, в която изпадала Ани при отглеждането на малкия им син Стефан. Но това не е истина, категорични са и неговите колеги. Напротив, семейството е сплотено и не мисли изобщо за раздяла. Малкият син на Зуека не е единствената причина двамата със съпругата си да се заедно. Просто слухът е поредната клюкарска инсинуация, която обаче изобщо не отговаря на истината.