Мария Илиева планира концерт

Най-печеливша от музикалния формат „Х Фактор” се оказа певицата Мария Илиева.

Тя наистина успя да удари кьоравото и отново да спечели двойно с хитростта си. Мария Илиева не пропуска да използва „Х Фактор”, където бе ментор, за да направи реклама на личните си проекти. Припомняме, че през миналата година тя пусна нова песен, а тази година надмина себе си с две нови песни. За капак е взела решение, че след финала на „Х Фактор” ще се възползва от моментната слава след изявите си на малкия екран и ще направи концерт.

[caption id="attachment_436741" align="alignright" width="300"]Мария Илиева планира концерт Мария Илиева планира концерт[/caption]

Мария Илиева се похвали, че концертът е планиран за 5 март и допълни, че ще положи неимоверни усилия той да бъде на световно ниво и с изключителен звук. Запознати разкриват, че зрителите на концерта ще се наслаждават на иновативна сцена и 360-градусова мултимедия. Гости на концерта пък ще бъдат някои от най-обичаните изпълнители от българския музикален пазар, но засега остават в тайна, пише pik.bg.

Победител в „Х Фактор” тази година стана Славин, негова подгласничка стана Невена, а третото място бе отредено на Михаела. 23-годишният победител Славин Славчев е родом от Варна. Славин изпитва най-голямо удоволствие, когато пее рок. Една от съкровените му мечти е да направи дует с легендата Глен Хюз. Преди да стартира участието си в музикалния формат, Славин никога не се е занимавал професионално с музика. Ходил е само няколко пъти при музикален педагог, за да получи основни насоки, пише vsekiden.com.

Пред Павката в „Тази сутрин” по Нова тв, победителят заяви, че е бил събуден около 7.30 ч. от група ученици, които незнайно как са открили номера му и са решили да му се обадят, за да го поздравят. В типичния си шегаджийски стил Павката заяви, че си е представял, че Славин се е събудил по друг начин – обграден от множество жени в леглото, облечени с оскъдно облекло и се е наложило да ги разбута, за да си намери телефона.