Георги Марков се възстановява след операцията

Инфаркт застигна Георги Марков.

Изпълнителният директор на Локомотив София – Георги Марков получил инфаркта по време на посещението си в Турция. Изведнъж бившия национал почувствал остра болка в областта на гърдите. Наложило се е моментално да бъде откаран в лечебно заведение в Анталия, където след извършения обстоен преглед било установено, че е покосен от инфаркт.

[caption id="attachment_436714" align="alignright" width="300"]Георги Марков се възстановява след операцията Георги Марков се възстановява след операцията[/caption]

Наложило се е на 43-годишния изпълнителен директор на Локомотив София да бъде направена операция. За щастие животът му вече е извън опасност и той се чувства добре. За момента обаче Георги Марков ще остане в лечебното заведение, за да бъде наблюдаван от специалистите.

Информацията бе потвърдена и от спортния директор на Левски – Георги Иванов-Гонзо. Той посочи, че случката е много неприятна и изненадваща за всички. Гонзо вече е посетил Георги Марков в болницата и лично се е уверил, че се чувства добре след оперативната намеса. Той обаче посочи, че занапред ще трябва да промени изцяло начина си на живот. Гонзо е в постоянен контакт със семейството на Георги Марков. По всяка вероятност ще остане поне още един ден в интензивното отделение, след което ще бъде изписан пише sportal.bg като се позовава на информация на Гонзо.

Междувременно стана ясно, че зам.-министъра на туризма Бранимир Ботев, който бе освободен от поста, е бил в болница. Информацията бе съобщена от самия него в ефира на Българската национална телевизия. Ботев призна, че се е наложило да бъде поставен на системи, подчертавайки, че е брадясал покрай престоя си в болницата. В ефира на националната телевизия той се жалва, че решението за освобождаването му, е било взето от премиера Бойко Борисов.

Бранимир Ботев вече е получил няколко предложения за работа, в това число и от чужбина. Припомняме, че оставката му бе подписана от премиера Бойко Борисов, след като бе поискана Николина Ангелакова - министъра на туризма, няколко дни след сформирането на второто правителство на Борисов. Бранимир Ботев бе зам.-министър на туризма и по времето на правителството на Пламен Орешарсик, пише pik.bg.