Паулина Вега: От Мис Вселена до посредник на терористи в Колумбия

Гласувайте за статията

Паулина Вега показва висш пилотаж в дипломацията, спасява партизани

Мис Вселена Паулина Вега ще показва висш пилотаж в дипломацията. Лидерът на партизанската група „FARK“, марксистка организация, с която колумбийското правителство воюва още от 1964-та година, повикали колумбийската красавица Паулина Вега, за да бъде посредник в преговорите между тях и правителството.

Това е първият път в света, когато бунтовници призовават една миска на мирни преговори, а от „FARK“ на своята интернет страница обяснили, че са решили на такъв ход, тъй като Вега, отговаряйки на въпросите за избора на Мис Вселена, казала, че нейната най-голямо желание в живота е да има мир в родната й Колумбия.

Мис Вселена ще показва висша дипломация

Мис Вселена ще показва висша дипломация

Паулина засега не е коментирала предложението, но е много вероятно да не приеме. От друга страна застъпването на мис Свят за каузата на организацията, може да им донесе така желаното обществено одобрение и да намали негативите срещу тях.

Паулина Вега спасява партизани

Паулина Вега спасява партизани

„FAKR“ е известна с отвличания, насилие и убийства на заложници, както и с политически и финансови изнудвания. Освен това организацията се намира в списъка на терористичните групи на правителството на САЩ.

Викат красавицата, за да посредничи при преговорите с правителството на Колумбия

Викат красавицата, за да посредничи при преговорите с правителството на Колумбия

Предвид черната слава на организацията, се смята, че амбицията на партизаните е почти невъзможна. И Паулина Вега не само няма да приеме да посредничи на тяхна страна, но е много вероятно и публично да ги порицае.

FARK e смятана за една от най-опасните организации в Колумбия

FARK e смятана за една от най-опасните организации в Колумбия

miss 4

Като мис Вселена и посланик на мира, Паулина Вега има доста тежка програма тази година. В същото време възможността да се бори за мир в родината е наистина шанс да изпита дипломатическите си умения. Красавицата обаче едва ли би подкрепила група терористи, които са печално известни с жестокостта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар