Как успях да се справя с алкохолната зависимост на съпруга ми?

Гласувайте за статията

Много хора ми задават въпроса как съм успяла да се справя с алкохолната зависимост на мъжа ми

 

pien

Как успях да се справя с алкохолната зависимост на съпруга ми?

За тях, както и за всички онези, които имат моя проблем, отговарям сега. Аз се боря с алкохолната зависимост на моя съпруг с много инат, много твърдост и много упоритост. Освен това ползвам и капките Алкофитал, които му давам тайно. Давам му капките Алкофитал от 7 месеца, не особено редовно, защото не мога да улуча винаги да му ги давам, а и той беше два месеца в командировка в чужбина, че слагаха там разни неща от неговата фирма. Както и да е. Важното е, че успявам да се погрижа за проблем, който много време тормози мен и семейството ми.

Мъжът ми не осъзнава, че има проблем с пиенето. Много пъти сме говорили, обещавал е, спирал е за няколко седмици, и това е. Сега му е най-дългия период без да употребява алкохол, така както го употребяваше преди. Мислила съм много пъти да му кажа за капките Алкофитал, но предпочитам засега нещата да останат такива. Ако той по някакъв начин успее да не пие, това ще е добре дошло и почти веднага мисля да му предложа да пробва с капките Алкофитал. Засега мен това нещо ме устройва, защото той си мисли, че не пие, защото сам се контролира. Няма никакво значение – важното е малко по малко да се ликвидира този проблем.

Гергина Ножарова от Бургас

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар