Близки и приятели на Боряна Тихолова имат съмнения, че смъртта й е причинена от неправилно поставена ваксина

Близките на Боряна Тихолова от „Х Фактор” разкриха нелепия начин, по който е издъхнала.

Те разказват, че агонията на Боряна Тихолова е продължила десет дни и е била местена в различни лечебни заведения. Припомняме, че смъртта на красавицата бе причинена от бактериален менингит и херпес в мозъка. Внезапната й нелепа смърт предизвика серия от бурни възмущения, както и множество съмнения за причината, която е провокирала рязкото влошаване на състоянието й.

[caption id="attachment_436645" align="alignright" width="300"]Близки и приятели на Боряна Тихолова имат съмнения, че смъртта й е причинена от неправилно поставена ваксина Близки и приятели на Боряна Тихолова имат съмнения, че смъртта й е причинена от неправилно поставена ваксина[/caption]

Приятелят на Боряна Тихолова – Александър си разказва с разтреперан глас, че на 13 януари била на изпит, а след това му се оплакала, че получила силно главоболие. Той я посъветвал да вземе нещо, което да успокои болката й. По-късно, когато се срещнали, красавицата се оплакала, че главата ту я боли, ту й минава. Най-голямото притеснение за Александър дошло, когато Боряна Тихолова му звъннала по телефона и казала, че е уплашена, защото сърцето й бие много бързо и се е разтреперила, сякаш е „омагьосана”. В допълнение главата не спирала да я боли.

След това обаждане той веднага отишъл в дома на красавицата и останал там през нощта. Боряна Тихолова вече изглеждала по-спокойна. На следващата сутрин обаче започнала сериозно да бърка думите. Приятелят й я завел на невролог в Свищов, който заявил, че е направила нервна криза от стреса и й изписал антидепресанти. Специалистът посъветвал приятеля й да не я оставя сама, за да не се депресира още повече.

Александър зарязал работата си и останал с Боряна Тихолова. Следобед те излезли на разходка. Към 18 ч. я оставил в дома й, а когато звъннал по телефона в 22.30 ч., вдигнала майка й казала, че е много притеснена, защото нещо става с дъщеря й и не може да говори. Момчето тръгнало веднага към дома на Боряна. Екипът на Спешна помощ й поставил „Диазепам”. Два часа по-късно близките й отново повикали медиците, които я отвели в Спешното отделение на болницата в Свищов.

От там обаче преценили, че е по-добре да бъде откарана в Търново. Един от приятелите на Боряна Тихолова - Валентин Тодоров-Бижутера споделя, че най-странното е, че до тази ситуация се стигнало след поставена ваксина. Този факт кара близките и приятелите й да изпитват съмнения, че именно тя е причината за рязкото влошаване на състоянието й, което за съжаление бе последвано от фатален край, пише Блиц.