Антония Петрова не прилича на себе си

Миската Антония Петрова, която придоби печална слава като Мис Крокодил, се орезили напълно.

В модните среди дори тръгна майтапът, че очевидно Антония Петрова е объркала предстоящия празник на влюбените Св. Валентин с Хелоуин. Из хайлайф средите се носи се мълвата, че миската е пропиляла 3 000 евро за новата операция на лицето си. Тя се подложила на скъпоструващата процедура преди Коледа. Разбира се хирургическата интервенция е била платена от нейния съпруг – руския милионер Александър Бередин, с когото са заедно от десетилетие.

[caption id="attachment_436624" align="alignright" width="300"]Антония Петрова не прилича на себе си Антония Петрова не прилича на себе си[/caption]

Това бил и един от множеството скъпи подаръци, които перничанката получила от съпруга си. Суетната Антония Петрова мечтаела да извае скулите си от доста време, но все не й стигала смелост да се реши на тази стъпка. Припомняме, че преди време тя сама призна, че се е подложила на операция за коригиране на бюста. Преди две години тя заяви, че няма силикон, а само е направила корекция на бюста си. Оттогава досега обаче изтече доста вода, а времето е безмилостно.

30-годишната Антония Петрова изпада в ужас само при мисълта, че остарява. Вместо да я подмлади обаче, последната корекция направо я е орезилила. В модните среди коментират, че миската не прилича на себе си и подчертават, че и преди не е била кой знае колко красива, но сега нещата са излезли извън контрол. Заради имплантите лицето й все още е подпухнало и изглежда така, сякаш е била ужилена от оса по бузите. Изглежда, че нещата не вървят добре и в най-скоро време ще й се наложи да посети отново хирурга, но този път, за да й бъдат наместени скулите, за да върне лицето й към нормалния му вид, пише hiclub.bg.

Макар Александър Бередин да изпълнява всяка една от безкрайните й прищевки, изглежда тя няма да сбъдне мечтата му за потомство. Само преди няколко дни тя заяви категорично, че не желае да има деца. [caption id="attachment_436623" align="alignright" width="300"] А