Шоуменът Слави Трифонов си купи тузарски имот в пернишкото село Кладница

Слави Трифонов взе решение да се изнесе на село.

Шоуменът е купил доста голям парцел в с. Кладница, близо до Перник. Новината бе съобщена от кмета на населеното място Васил Мерчев. Той публикува в социалната мрежа Фейсбук фотосите, които си е направил със Слави Трифонов. Кметът на селото поздрави новия жител с добре дошъл. Той е станал собственик на огромно имение в тузарското селище „Делта Хил”. Цените на луксозните имоти със собствени дворове, които се простират на няколкостотин метра се търгуват за около 200 хиляди евро. Припомняме, че с луксозен имот в тузарското селище може да се похвали и един от сценаристите на Слави Трифонов – Иво Сиромахов.

[caption id="attachment_436610" align="alignright" width="300"]Шоуменът Слави Трифонов си купи тузарски имот в пернишкото село Кладница Шоуменът Слави Трифонов си купи тузарски имот в пернишкото село Кладница[/caption]

Само преди няколко дни медиите разпространиха информацията, че напоследък Слави Трифонов е измъчван от нова силна болежка, заради която се е принудил да прибегне до народната медицина. Не е изключено това да е и причината, поради която шоуменът напуска София и ще живее на село. Запознати посочват, че от няколко седмици насам Слави Трифонов е редовен посетител на лековитите извори в Павел баня с надеждата да успее да пребори силната болка.

Слави Трифонов не веднъж е споделял, че от края на лятото го измъчват много силни болки в гърба и кръста, които са вследствие на металните пирони, които му бяха поставени при счупването на крака преди години, пише „Слава”. Предвид оплакванията, специалисти констатирали, че шоуменът е предразположен към дископатия, която може да бъде отключена заради наличието на чужди тела в счупения му крак.

За да се избави от непоносимите болки Слави Трифонов започнал да приема по цяла шепа хапчета. След като и те не помогнали обаче, преминал на силни дози обезболяващи, които медицинска сестра му поставя всеки ден с мускулна инжекция. През последните няколко дни напук на твърденията, че Слави и Мартина са се разделили, се тиражира информацията, че това е само трик за пред широката общественост и двойката е последвала примера на фолк певицата Алисия и Ники Михайлов, пише pik.bg.