От днес bTV Новините имат нов водещ

От днес bTV Новините имат нов водещ
5 (100%) 1 vote

Денислав Борисов ще води bTV Новините в сутрешния блок

От днес bTV Новините  имат нов водещ.

Журналистът Денислав Борисов, който е известен с разнообразието от теми, които представя в емисиите новини на медията и в bTV Репортерите, се изправя пред още едно предизвикателство.
От днес той води новинарските емисии на сутрешния блок на медията – „Тази сутрин”.
Заедно с утвърденото вече лице на bTV Новините в сутрешния блок Кристина Баксанова ще водят емисиите през седмица.

Денислав Борисов е новото лице на bTV Новините в сутрешния блок

Денислав Борисов е новото лице на bTV Новините в сутрешния блок

Колегите на Денислав Борисов твърдят, че е изключително талантлив репортер. Той е едно от младите лица в медията и е изключително динамичен.
Качествата му, са го превърнали в запазената марка на екипа на медията.
Въпреки младостта си, Денислав Борисов има изграден собствен стил. Зрителите на медията познават добре журналистическата му работа от bTV Репортерите и bTV Новините.
Директорът на „Новини и актуални предавания” в bTV Media Group – Венелин Петков е категоричен, че неоспоримите му репортерски качества, предишният му опит като тв водещ в съчетание с покривания от него широк диапазон от теми, го превръщат в най-подходящото лице на bTV Новините в сутрешния блок.

Поредната промяна в сутрешния блок ще бъде от полза за зрителите на bTV.
Ротационният принцип, на който ще водят новинарските емисии в сутрешния блок, ще позволи на Денислав Борисов и Кристина Баксанова да имат повече време за документални филми и собствени журналистически разследвания.
Новото лице на bTV Новините е в отбора на медията от 2010 година.
Преди да стане част от екипа на националната медия, той е имал възможността да натрупа разнообразен журналистически опит в други две медии, където е бил водещ на предаване, редактор, репортер, водещ на новините на делничен сутрешен блок и на такъв през уикенда.

През последната година Денислав Борисов се открои с филмите, които направи за bTV Репортерите – „Истински приказки”, „Двойници” и „В какво се превръща културата”, както и с многобройните си преки включвания в bTV Новините с горещи репортажи от страната, пише hiclub.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар