Тони Дачева е на ръба на мизерията, бившият й не й помага с нищоТони Дачева едвам се справя с грижите за момиченцето й

Тони Дачева е на ръба на мизерията! Обичаната изпълнителка едвам свърза двата края и буквално й се налага да брои стотинките, за да успява да отглежда дъщеричката си. Която осинови преди известно време. Самата изпълнителка се ожали от липсата на пари пред свои приятели, тъй като е притеснена за бъдещето си и това на детето си.

[caption id="attachment_436525" align="alignright" width="300"]Тони Дачева е изправена на ръба на оцеляването Тони Дачева е изправена на ръба на оцеляването[/caption]

Звездата не крие, че когато се решила на стъпката да осинови малката и когато я завела в дома си, била изключително щастлива, тъй като чувствала, че е постигнала малка победа. А именно - да отглежда дете без помощта на мъж. С времето обаче установила, че това далеч не е толкова лека задача и отговорностите се трупат с всеки следващ ден. "Броя стотинките всеки ден, чудя се дали ще ми стигнат за храна, за памперси, за играчки", не крие затрудненията си Тони Дачева.

Тя се притеснява, че разходите покрай детето ще стават все по-големи с всеки изминал ден, а самата тя не вижда откъде би могла да изкарва пари заради липсата на всякакви участия. Феновете в момента предпочитат младите звезди на поп фолка и ветераните като Тони са потънали в забвение. Самата тя се опитва да организира нещо с другите забравени като нея колеги - Радо Шишарката и Екстра Нина, като буквално през ден им звъни по телефоните, за да ги моли да уредят някое участие.

Тони Дачева била навита да пее и срещу смешен хонорар от 200-300 лева, само и само да има някакъв доход, научиха от hotarena.net. Въпреки безпаричието обаче Тони е категорична, че не желае помощ от бившия си Найден Милков, който не си знае парите. Певицата все още не е преглътнала обидата от раздялатаим, след като дългогодишният й партньор на сцената и в живота я заряза без обяснения след 10 години връзка.