Ирена Милянкова е заприличала на сянка заради проблемите с Росен ЧоловИрена Милянкова няма нищо общо с някогашната блестяща манекенка

Ирена Милянкова се е занемарила покрай проблемите с мъжа си Росен Чолов. Някога блестящата манекенка е заприличала на сянка, а от чара и нежното й излъчване не са останали и следа. Причината за драстичната промяна са нервите покрай проблемите с мъжа й Росен Чолов, който беше арестуван по обвинения, че е начело на сутеньорска мрежа.

[caption id="attachment_436492" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова е заприличала на сянка Ирена Милянкова е заприличала на сянка[/caption]

Тежките обвинения, които май са самата истина, буквално съсипали звездата от "Под прикритие" и тя започнала да слабее драстично от притеснение. И без това слабата манекенка съвсем е заприличала на анорексичка, а близките й вече са сериозно разтревожени за здравето й. Самата Ирена Милянкова признава, че покрай стреса и напрежението действително е занемарила външния си вид, тъй като се опитва да се справи със случващото се в семейството й.

В момента Ирена тежи стряскащите 45 килограма, което дава повод на приятелите й да се притесняват, че манекенката се е разболяла от анорексия. Тя обаче отхвърля тези твърдения, отдавайки изнурения си, болнав вид единствено на нервите и липсата на редовно хранене покрай притесненията, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че мъжът на манекенката Росен Чолов беше задържан по обвинение за склоняване на жени към проституция. След като беше тикнат в затвора, половинката му успяваше да се справя за известно време със събраните спестявания. След като се изчерпаха обаче Милянкова беше принудена да започне работа като продавачка в магазин за чанти в столичен мол, за да успява да издържа четирите деца на двойката.

Заплатата от 1000 лева обаче не й стигала до никъде и в крайна сметка Ирена напуснала и сега се надява на помощта на близки и приятели.