Боби Браун трябва да вземе тежкото решение дали дъщеря му да живее или неБоби Браун ще трябва да реши дали да спрат животоподдържащата система на дъщеря му

Боби Браун е изправен пред най-тежкото решение в живота си. Бившият съпруг на Уитни Хюстън трябва да реши дали апаратите, които поддържат дъщеря му от примата Боби Кристина да бъдат изключени. И съответно животът й да бъде прекратен. До тази развръзка се стигна след като лекарите оповестиха, че главният мозък на младото момиче е спрял да функционира и тя е изпаднала в мозъчна смърт. От която няма събуждане.

[caption id="attachment_436484" align="alignright" width="300"]Боби Браун с Боби Кристина Боби Браун с Боби Кристина[/caption]

Затова медицинските лица са посъветвали баща й, че е по-добре системите й да бъдат изключени, тъй като няма никакъв шанс Боби Кристина да дойде в съзнание и да се възстанови. Бившият мъж на Уитни Хюстън обаче не се чувствал готов той да е отговорен за края на живота на дъщеря му и помолил лекарите да изчакат и уикенда, за да видят дали наистина няма никакъв шанс щерка му да се справи и да оцелее.

Рапърът се нуждае и от време, за да вземе окончателното решение, за което няма смелост, научиха от Блясък. Припомняме ви, че Боби Кристина Браун, единствената дъщеря на Уитни Хюстън, беше открита в безсъзнание във ваната в дома си през миналия уикенд. Според запознати 21-годишното момиче само е избрало да сложи край на живота си като нарочно е имитирало сцената, в която беше открита и мъртвата Уити Хюстън - във вана в хотелската й стая.

Боби кристина беше открита от гаджето си Ник Гродън, който е и неин доведен брат. Според близки на девойката именно той я е тласнал към фаталното решение, тъй като редовно й посягал физически.