Рут Колева и Саня Армутлиева се сдърпаха очи в очиРут Колева и Саня Армутлиева спретнаха грандиозен скандал в телевизионен ефир

Рут Колева и Саня Армутлиева най-накрая имаха възможността лично да си кажат всичко, което мислят една за друга. Двете се изправиха една срещу друга в Сутрешния блок на Нова ТВ, за да говорят за компанията на Саня - Профон, която в последните дни е център на жесток скандал. Много родни изпълнители нападнаха Армутлиева, че прибира почти всички пари от хонорарите им и определя кои песни да бъдат пускани в ефира и кои не.

[caption id="attachment_436450" align="alignright" width="300"]Рут Колева и Саня Армутлиева в директен сблъсък Рут Колева и Саня Армутлиева в директен сблъсък[/caption]

Сред най-активните изпълнители, които плюят по една от членовете на журито на Х Фактор е и Рут Колева. Тази сутрин в ефира на Нова ТВ тя настоя Саня Армутлиева да си подаде оставката като управител на Профон, тъй като е нарушила устава на дружеството. Армутлиева обаче й отговори, че няма как да подаде оставка, тъй като е избрана от управителния съвет на фирмата. Според певицата обаче тези хора са от близкото приятелско обкръжение на Саня и е нормално да стоят зад гърба й.

Рут за пореден път заяви, че не е правилно да не е ясна технологията, по която работи Профон. "В компанията няма прозрачност, не е ясно откъде идват и къде отиват парите", категорична е Колева. На което Саня отговори, че парите в дружеството са малко заради проблема с авторското право, който все още не е уреден в България. Продуцентката призова Рут да не се изказва по теми, по които не е подготвена, тъй като очевидно не разбира с какво се занимава Профон, видяха от Агенция ПИК.

Това вече тотално вбеси Рут и тя в прав текст заяви на опонентката си, че фирмата й краде от изпълнителите и налага нечуван монопол.