Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун е доста противоречива

Световните медии гръмнаха с новината, че медиците са изключили животоподдържащата техника на Боби Кристина Браун.

Припомняме, че в събота Боби Кристина Браун бе открита с лицето надолу във ваната на жилището, което споделя със съпруга й Ник Гордън. Баща й Боб Браун, който днес е рожденик се намира в Университетската болница заедно с приятели, пише dailymail.com. Полицейски източник е съобщил пред медиите за изключването на животоподдържащата техника на Боби Кристина Браун. Въпреки това тя има шансове да оцелее, твърдят специалисти, пише vesti.bg.

[caption id="attachment_436445" align="alignright" width="300"]Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун е доста противоречива Информацията за състоянието на Боби Кристина Браун е доста противоречива[/caption]

Информацията относно състоянието на Боби Кристина Браун е доста противоречива. Според „Пийпъл" и TMZ твърдението, че системите на единственото дете на покойната певица Уитни Хюстън, са пълна измислица. В някои медии се появи твърдението, че медиците са дали препоръка на роднините на 21-годишната Боби Кристина Браун да изключат техниката, която поддържа живота й, тъй като няма никакви шансове тя да се върне отново към живота. Същите тези медии отбелязват, че дъщерята на Уитни Хюстън все още е на командно дишане и в медикаментозна кома.

Други пък твърдят, че бащата на Боби Кристина Браун бил категоричен в решението си, че ще изчака до понеделник, тъй като все още таи надежда, че ще стане чудо и състоянието й ще се подобри. Все още остават неясни причините, които са довели дъщерята на покойната певица до това състояние. Появиха се и предположения, че тежкото й състояние е в резултат на нанесен й побой. Бе опровергана и първоначалната информация, че в дома й са били открити забранени вещества.

Новината за изключително тежкото състояние на Боби Кристина Браун дойде само седмица преди да се навършат три години от кончината на майка й – Уитни Хюстън. Някои дори определят случилото се като римейк на смъртта й, пише dariknews.bg. Припомняме, че тя бе открита безжизнена във ваната на хотелската й стая.