Боби Кристина Браун изпадна в мозъчна смърт, мозъкът й не показва никаква активностБоби Кристина Браун опита да се самоубие, за да умре като майка си

Боби Кристина Браун изпадна в мозъчна смърт. Единствената дъщеря на покойната музикална легенда Уитни Хюстън вече няма никаква мозъчна активност и според специалистите й остават само часове живот. Малко по-рано днес източник от болницата, в която е настанено 21-годишното момиче, е заявил, че апаратите вече не отчитат никаква дейност на мозъка, което на практика означава, че той е мъртъв.

[caption id="attachment_436418" align="alignright" width="300"]Боби Кристина Браун Боби Кристина Браун[/caption]

Това ще рече, че и шансовете щерката на Уитни да се възстанови са нулеви. Единствено апаратурата я поддържа жива в момента, научиха от vsekiden.com. Припомняме ви, че Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната си тази събота. Открил я е приятелят й Ник Гордън, който е и неин доведен брат. Бащата на момичето - Боби Браун, пък отрече информацията, че двамата са били женени.

Те действително са имали връзка, въпреки неодобрението на фамилията, но до брак все още не се е стигнало. Самият Ник беше изхвърлен от болницата, в която е дъщерята на Уитни, тъй като според близките, той има основна вина за състоянието на Боби, тъй като редовно й посягал физически. Това се отразило на психиката на младото момиче и тя решила да посегне на живота си.

Като избрала да умре така, както умря и майка й - във вана, пълна с вода. Както знаете, една от най-ярките звезди в музиката - Уитни Хюстън, беше открита мъртва във ваната на хотелската си стая на 11 февруари 2012 година.

Звездата беше едва на 48 години, а експертите определиха смъртта й като нещастен случай, след като певицата взела твърде голямо количество сънотворни и припаднала във ваната. Което довело до удавянето й.