Братя Диневи не одобрили връзката на Димитър с Емануела от самото й начало

Брат Динев не иска да има нищо общо със сина си Димитър, с Емануела и детето им. За разкол в семейството на милионерите Братя Диневи съобщава „Уикенд”. Почти месец време след раждането на първия му внук, милионерът Динко Динев още не се е запознал с него – отбелязва изданието. Милионерът дори не е честитил рожбата на сина си Димитър, нито на половинката му Емануела. Първият внук на Братя Диневи е нежелан Първият внук на мастития строителен предприемач се роди на 11 януари. Няколко дни по-късно да изпише бебето и Емануела в клиниката дойде само бащата Димитър Динев. Подразбра се, че отсъствието на дядото на малкия Митко по бащина линия е заради почивката му в далечен Тайланд.

[caption id="attachment_436407" align="alignleft" width="300"]Братя Диневи не харесали Емануела за снаха Братя Диневи не харесали Емануела за снаха[/caption]

Това, че тя съвпадна с раждането на бебето, обаче не било никак случайно – твърди изданието. Самозабравилият се олигарх, който не одобри връзката на най-големия си син с фолкпевицата още от самото й начало, нарочно програминал така делата си, че да се намира колкото е възможно по-надалеч, когато снаха му бъде приета в родилното. Ако се вярва на мълвата, по-възрастният от Братя Диневи и неговият син не са си разменили дори дума почти от началото на бременността на певицата. Клюката го разнася, че когато му съобщили, че Емануела е бременна, бизнесменът привикал сина си, обявил му, че от този момент няма баща и му пожелал попътен вятър. Скандално е, че богаташът и до този момент отказва да види бебето.

Самите Братя Диневи не са светци „Човек, като се затрупа с пари, се самозабравя. Тръгнал да съди Емануела. А защо не погледне себе си? 6 деца от 4 жени! После Емануела имала лоша слава. Тръгнал точно той морал да раздава. Срамота!” – бърборят възмутени чалга певици, цитирани от изданието.