Генка Шикерова вся смут в бТВ

Генка Шикерова вся смут в бТВ
5 (100%) 2 votes

В бТВ треперят заради Генка Шикерова

Генка Шикерова вся смут сред ръководството на бТВ. Тв водещата, която съвсем заслужено си спечели славата на най-неуспялата водеща в родния ни ефир, прави опити да се върне на работа. В момента екранната половинка на Константин Караджов е в отпуск по майчинство.

От няколко дни из коридорите на бТВ се носи усилен слух, че Шикерова възнамерява да се върне на работа, тъй като майчинството й скоро ще свърши. Вестта вся смут не само сред колегите на тв водещата, но и сред шефовете на частната медия.

На практика Генка Шикерова направи услуга на работодателите си, излизайки в майчинство, тъй като им спести неудобството да я уволнят, коментират служители на бТВ. Тв водещата успя да постигне това, което никой друг не направи преди нея – да свали рейтинга на сутрешния блок до кошмарно ниски нива.

Генка Шикерова

Генка Шикерова напира да се върне в ефир

След като тя излезе  в майчинство, частната медия успя да си върне позициите благодарение на заместниците на Шикерова и Караджов – Антон Хекимян и Биляна Гавазова. Новата екранна двойка бързо спечели симпатиите  на зрителите и дори успя да измести Ани Цолова и Виктор Николаев от челните позиции.

След великденските празници Гавазова ще излезе в отпуск. Все още не е ясно кой ще я замести. Едно е сигурно – ръководството на бТВ не желае това да бъде предшественичката й.

Мениждърите на частната медия са изпаднали в ужас от вестта, че Генка Шикерова възнамерява да се върне на работа тази есен. Въпреки, че тя повлече сутрешния блок към дъното с безличното си поведение, сега напира да се върне на работа.

Ужасени от новината за завръщането й са и останалите телевизионери, които считат, че е абсурдно недоразумение като Генка Шикерова да се завърне отново в сутрешния блок, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар