Къци Вапцаров е загубил цели 100 бона заради рискова операцияКъци Вапцаров пострада от ината си

Къци Вапцаров е на косъм от пълен финансов крах. Водещият на някогашното "Риск печели, риск губи" явно си е повярвал, че късметът му не може да го подведе. И ако рискува може само да спечели. С тази мисъл шоуменът пръснал цели 500 хиляди лева, за да си купи акции на английска компания, която добива злато в Африка.

[caption id="attachment_436366" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров[/caption]

Очевидно емблематичният водещ е решил, че е открил най-лесния начин да забогатее и буквално побъркал с претенциите си борсовите посредници в една от големите ни банки. Къци настоял всичките му налични авоари, които са в размер на около половин милион лева, да бъдат вкарани в акциите на въпросната компания. Всички консултанти в институцията се заели съвсем коректно да му обясняват, че тази операция е твърде рискована и не е много удачно да вкара всичко, което има, на една място.

Още повече, че цената на златото се срива главоломно надолу в момента. Къци Вапцаров обаче се заинатил, че брокерите не разбират колкото него от акции и дори започнал да си позволява да им дава акъл как да си вършат работата. Това при положение, че екс водещият никога не е учил финанси или икономика, а има тапия за кукловод, втрещени са хората от банката.

В крайна сметка специалистите вдигнали ръце от инатливия Къци и го оставили да използва всичките си пари, за да си купи акции на въпросната компания. Естествено, прогнозата на експертите се сбъднала и златото започнало да пада, което хвърлило дребничкият Къци в див ужас. Той незабавно започнал да тормози брокерите да продават акциите му възможно най-скоро, за да спаси поне част от парите си. В крайна сметка успял да се отърве на косъм от фалит, но се набутал с над 100 бона, научиха от vsekiden.com.