Ива Екимова се фука уж с много скъпо бижу, истината е съвсем различнаИва Екимова носи на пръста си най-обикновен, сравнително евтин пръстен

Ива Екимова е сред родните знаменитости, които обичат постоянно да напомнят за себе си. Вдовицата на Дими от Сленг страда от т.нар. "синдром на кифлата", а именно - постоянно да се фука във Фейсбук колко готин, вълнуващ и лъскав живот води. Да не забравим, че само преди няколко месеца блондинката заседна в асансьор, а първата й работа беше да си направи селфи и да го качи в профила си във Фейсбук. Докато обяснява как едва ли не е припаднала от ужас. На снимката не изглеждаше особено ужасена, но както и да е.

[caption id="attachment_436297" align="alignright" width="300"]Ива Екимова е бясна на Петрозар заради евтиния пръстен Ива Екимова е бясна на Петрозар заради евтиния пръстен[/caption]

Разбира се, и личният й живот трябва да бъде постоянно навиран в очите на онлайн потребителите. Точно с тази цел преди два-три дена пишещата се за пи арка блондинка изтипоса снимка на годежен пръстен в профила си в социалната мрежа. Бижуто беше на ръката й, а Екимова побърза да се изфука, че е подарък от любимия й Петрозар, но си го е избрала тя сама. И разбира се, е доволно скъпо.

Истината обаче се оказа доста по-различна. Действително, пръстенът е купен от Петрозар, а Ива си го е избрала. Само дето тя си харесала наистина много скъпо бижу, от платина и с диамант. Което струвало около 5 бона. Цена, която половинката й изобщо нямал намерения да плати за някаква си дрънкулка, била тя и годежна. Затова Петрозар решил да се изтарикати и купил на бъдещата си съпруга копие на желания от нея пръстен.

Само че вместо диамант, бижуто било украсено с най-обикновен цирконий. И струва не повече от 250-300 лева, научиха от hotarena.net. Естествено, този факт вбесил блондинката и тя не скрила неудоволствието си. Нещо повече, на първата им поява като сгодена двойка - на турнир по боулинг, бившата водеща напук не си била сложила пръстена, издадоха очевидци.