Състоянието на Боби Кристина Браун остава критично

Състоянието на Боби Кристина Браун остава тежко.

Медиците са подготвили близките й за най-лошото. Към момента тя се намира в интензивното отделение на лечебното заведение и е поставена в медицинска кома. По всяка вероятност ще се наложи близките й да вземат решение да бъдат изключени уредите, които я поддържат жива, тъй като няма почти никакви шансове да се върне към живота.

[caption id="attachment_436268" align="alignright" width="300"]Състоянието на Боби Кристина Браун остава критично Състоянието на Боби Кристина Браун остава критично[/caption]

Междувременно стана ясно, че полицейските власти са открили наркотични вещества при обиска на дома на Боби Кристина Браун, посочва сайтът tmz.com. Дъщерята на покойната Уитни Хюстън бе открита в безсъзнание във ваната в дома си. Новината бе потвърдена и от семейството й. Почти веднага след като бе съобщено, че Боби Кристина Браун е била открита в безпомощно състояние във ваната се появиха множество спекулации, че вероятно става въпрос за употреба на забранени вещества.

При извършения първоначален обиск на дома й полицаите не откриха нищо. При втория такъв обаче са открити улики, които според информацията на сайта са наркотични вещества. 21-годишната Боби Кристина Браун бе настанена в лечебното заведение в събота. Мнозина са на мнение, че случващото се с нея е римейк на смъртта на майка й - световноизвестната певица Уитни Хюстън, която бе открита мъртва във ваната на хотелската й стая. По-късно стана ясно, че Уитни Хюстън е издъхнала в хотела в Лос Анджелис заради приема на свръхдоза.

От лечебното заведение, в което е настанена Боби Кристина Браун категорично отказват да дадат информация за състоянието й. Семейството й е неотлъчно до нейното легло. В изявлението, което бе направено се посочи, че Боби Кристина Браун се бори за живота си и непрекъснато е заобиколена от семейството си. Те помолиха да бъде зачетено желанието им за неприкосновеност на личния им живот в този труден за тях момент. Според неофициално потвърдена информация, прогнозите на лекарите не са оптимистични, пише pik.bg.