С капките Алкофитал помогнах на съпруга си да ограничи алкохола

Гласувайте за статията

Съвсем случайно научих, че на моя колежка бащата е ограничил алкохола с капките Алкофитал, и реших да пробвам и аз

alko Моят съпруг има проблеми с алкохола от доста време, но не е от онези пияници, които създават проблеми. Нито ме е обидил, нито ме е нагрубил, гледал си е семейството, помага ми. Но, стана така че алкохола започна да му вреди на здравето. Започна да става червен, да вдига кръвно. Вече е на 47 години и трябва да обръща малко повече внимание на здравето си. Затова реших и аз да пробвам с капките Алкофитал да видим как ще се отразят на него.

В началото взех две дози. Имах някои опасения и резерви, но какво толкова – щях да имам същите притеснения и ако не бях пробвала. Истината е, че капките Алкофитал му помогнаха. Употребява ги вече трети месец, като за този период е изпил три опаковки. Прекъсвал е малко, но това е защото реши и сам да се опита да си ограничи пиенето. Аз лично съм доволна от действието на капките и ги препоръчвам на всеки, който иска да направи нещо за любимия си човек. При мен беше хубаво това, че той малко се поуплаши и имаше вътрешна убеденост, че трябва да спре алкохола.

Лиляна Попова от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар