Открих начин да контролирам алкохолната зависимост на сина ми

Гласувайте за статията

Всичко е заради неговата алкохолна зависимост

alkofital Имам син, който ми образува много притеснения и главоболия. Не е лошо момче, учи се, сега даже и второ висше записа, но много пие. Поне на мен, като майка, ми се струва, че пие повече, отколкото е нормално. Аз съм говорила с него, обсъждали сме го този проблем, но нищо от онова, което е казал, не ме е успокоило. Затова реших да взема нещата в свои ръце, и макар всички да ми казваха, че нямам място за притеснения, и че синът ми е далеч от алкохолната зависимост, аз реших да се застраховам, и не съжалих.

Започнах да му давам билкови капки за ограничаване на алкохола тайно, без той да знае. Понеже живеем заедно за мен не е проблем да му ги давам, като за целта му ги слагах в бирата.

Малко по малко той започна да пие по-ограничено. Започна да ми казва, че вече алкохола не му е сладък, когато съм му предлагала да си пийне и че предпочита да пие само малко бира или нещо такова, защото от другия алкохол му ставало лошо. такова беше действието на капките и аз съм много доволна, че така се получи, защото не знаех как да реша този проблем. Капките Алкофитал се оказаха чудесно решение.

Красимира Колева от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар