Комикът Руслан Мъйнов се показа с тайнствена дама

Популярният актьор Руслан Мъйнов показа тайнствената си годеница на пазар в хранителен магазин – пише „България днес”. Актьорът, който радва феновете си с участие в сериала „Столичани в повече”, и симпатичната му приятелка напълниха цяла количка със здравословни храни, която не включваше месни продукти и ГМО-та с консерванти – отбелязва изданието. „Отслабнал съм, ама не чак с 20 кила. От любов и с глад. Ако пак ме питате дали ще се оженя – да, това е нещо, което определено искам. Но трябва да поизчакам малко, така ще стане от само себе си. Насила не можеш да се ожениш, това винаги носи лоши последици” – споделя пред изданието Руслан Мъйнов.

[caption id="attachment_436213" align="alignleft" width="300"]Руслан Мъйнов Руслан Мъйнов май отново лети на крилете на любовта[/caption]

Актьорът обясни още, че до дни ще му се наложи да си купи нови дрехи пак с новата си мацка, защото старите вече са му доста широки. „Нямам много време, а и не обичам да ходя по магазините, но кипя от енергия и съм щастлив” – похвали се Руслан Мъйнов, който само преди месец направи концерт с новите си руски хитове. Не без съжаление комикът споделя и че най-вероятно тази година няма да може да успее да отскочи до родния си град в Бесарабия Измаил. За последно бил там миналото лято и си прекарал чудесно с роднините си. Там също имал много приятели от детството. „Дори съм кръстник на три хлапета на мои съученици” – хвали се Руслан Мъйнов. „Засега след близките и професията най-ценни са ми приятелите. За по-нататък приоритетите ми със сигурност ще се променят. Айде да приключваме, че на другата линия ме чака важен човек” – споделя пред изданието актьорът. Руслан Мъйнов неведнъж е споделял, че не му върви в любовта. Навремето той имаше драматична връзка с Алекс Сърчаджиева, която не преживя и до днес. Оттогава актьорът не случва на връзка, въпреки че е заявявал многократно, че вече е зрял човек и е готов за семейство.