Слави Трифонов призна, че е сам

Слави Трифонов изплака най-голямата си мъка в ефир.

Шоуменът изплака пред зрителите на Би Ти Ви, че вечерите му, са много самотни, защото няма жена до себе си. По този начин той потвърди мълвата, която се носи напоследък, че от известно време е разделен с балерината Мартина Огнянова.

Според запознати краят на няколкогодишната връзка помежду им бил сложен, тъй като на Мартина й писнала непрестанната му ревност. Накрая тя си взела багажа и отпрашила за родната Варна, където възнамерява да открие танцово училище. Слави Трифонов сам призна в ефира, че се чувства много самотен и неразбран. Той подчерта, че единственият, с когото може да разговаря спокойно и да срещне разбиране е папагалът.

[caption id="attachment_436184" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов призна, че е сам Слави Трифонов призна, че е сам[/caption]

Относно интимните отношения, Слави Трифонов призна лаконично, че от доста време не е имал такива. Шоуменът изненада почитателите на шоуто си и с признанията, че напоследък доста е отслабнал заради сериозни проблеми, а за капак на всичко е пропушил. До неотдавна той гонеше като цербер онези служители от екипа му, които пушеха. Той бе забранил категорично цигарения дим на работното място, а към днешна дата самият той се скатава, за да изпафка една цигара с надеждата да успокои разклатената си нервна система.

Гостуването на победителките в конкурса „Мис Плеймейт” бе малка светлина в тунела и даде възможност на Дългия да оплакне очи, пише mirogled.com като се позовава на информация на hotnews.bg. И докато Слави Трифонов се оплаква, че се чувства много самотен, в екипа му се шушука, че именно той ще бъде гвоздея на програмата на сватбата на Цветелина Грахич. Освен, че ще кумува на беквокалистката си, Слави Трифонов е обещал и да потанцува. Тази гледка определено ще бъде доста интересна.

Цветелина Грахич и годеникът й Кристиян Шаламанов планират да вдигнат сватбата в началото на следващата година, тъй като до края на тази имат доста ангажименти и няма да успеят да организират тържеството.