Маги Желязкова е готова на всичко, за да задържи по-младото си гаджеМаги Желязкова иска да роди второ дете

Маги Желязкова ще се подложи на процедура по ин витро, за да задържи младия си любовник. 40-годишната бивша моделка е готова на всичко, за да е сигурна, че гаджето й Георги Сидеров няма да я зареже заради своя връсничка. Поради тази причина бившата Мисис България е решила да стане майка за втори път, тъй като половинката й много настоявал да си има собствено дете.

[caption id="attachment_436150" align="alignleft" width="300"]Маги Желязкова с Георги Маги Желязкова с Георги[/caption]

Затова Маги Желязкова решила да се прежали, макар самата тя да не умира от желание да става майка отново. Обаче къдравелката била готова на всичко за гаджето си, затова е склонила пред желанието му двамата да се сдобият с техен общ наследник. За целта една от най-близките дружки на Азис вече се е консултирала с един от най-добрите специалисти по зачеване ин витро и през следващия месец ще започне терапия с хормони в клиниката му, научиха от hotarena.com.

Както знаете, Маги Желязкова и любимият и Георги се събраха след като екзотичната хубавица изненадващо се раздели с първия си мъж Боби Манекена. Двамата бяха сочени за еталон сред звездните двойки и внезапната им раздяла изненада всичко. Още по-ненадейно беше и признанието на Маги, че по време на 13-годишния си брак с Боби на нея й се е налагало непрестанно да прави компромиси със себе си, за да просъществува връзката им.

"Съобразявах се в името на детето", откровена е брюнетката. Тя и Боби имат син на 13 години, а по всичко личи, че Желязкова е готова да дари отрочето си с братче или сестриче.