Чарлз и Камила не живеят заедно, от Бъкингам се опитват да го скриятЧарлз и Камила общуват единствено, когато случаят го изисква

Чарлз и Камила не живеят заедно! Тайната, която английският кралски двор се опитва всячески да опази, излезе наяве. Оказа се, че дългогодишните любовници, които най-накрая сключиха брак след години перипетии, изобщо не са щастливи заедно. И семейният им живот е всичко друго, но не и щастлив.

[caption id="attachment_436144" align="alignleft" width="300"]Чарлз и Камила не живеят заедно Чарлз и Камила не живеят заедно[/caption]

За пред камерите и поданиците, двамата се разбират повече от добре и демонстрират щастие, че най-накрая са заедно след като в продължение на години бяха женени за други. Но реалността е съвсем съвсем различна. Чарлз и Камила от месеци живеят разделени, тъй като буквално не могат да бъдат дълго време един до друг. "Те прекарват колкото се може повече време разделени, това е тайната им", издават източници от Бъкингам.

Преди няколко години принц Чарлз дори искал да се разведе с Камила, но майка му кралица Елизабет категорично забранила това. Подобен развод би предизвикал жесток скандал сред поданиците на Кралството и ще доведе до спад в популярността на кралската фамилия. Както знаете, английските граждани дълго време не успяха да простят на Камила, че е причина за краха на брака между принца на Уелс и любимката им принцеса Даяна.

Едва след брака й с Чарлз те започнаха да показват известна търпимост към нея и любовната им история с принца. И един развод само ще възобнови хорското негодувание. Затова Чарлз и Камила са се разбрали да се появяват заедно единствено когато протоколът го изисква - в официалните случаи. През останалото време двамата живеят отделно и прекарват времето си както намерят за добре, научиха от hotarena.net.