Боби Кристина Браун е с хематом в мозъка, лекарите не знаят ще живее лиБоби Кристина Браун е била пребита от съпруга си, убедени са съседи

Боби Кристина Браун е изпаднала в кома в резултат на побой. В това се съмняват разследващите на инцидента с щерката на Уитни Хюстън. Която беше открита безжизнена във ваната в дома си, досущ както прочутата си майка. Според органите на реда, занимаващи се с инцидента с младата жена, причината за тежкото й състояние е побой, а не дрога.

[caption id="attachment_436131" align="alignleft" width="300"]Боби Кристина Браун е в кома Боби Кристина Браун е в кома[/caption]

В дома на Боби Кристина Браун не са открити никакви следи от наркотици, а в кръвта й също липсват следи от дрога или други упойващи вещества.

Оказа се, че само няколко дена преди инцидента в местното полицейско управление е бил получен сигнал за скандал и домашно насилие в дома на щерката на Уитни от брака й с Боби Браuн. Патрул веднага пристигнал на мястото, но Боби Кристина отрекла мъжът й да й е посягал физически, научиха от hotarena.net. Но съседи на двойката са категорични, че това не е истина, тъй като в дома на младото семейство редовно се чували крясъци и обстановката определено била доста бурна.

Съпругът й Ник Гордън, който е неин осиновен брат, обаче отрича да й е посягал. По думите му, той я открил бездиханна в банята на дома им в петък сутринта. Ник се опитал да я върне в съзнание с изкуствено дишане и сърдечен масаж, докато дойдат лекарските екипи. Докторите незабавно са поставили младата жена в изкуствена кома, за да стабилизират състоянието й. При прегледа с томограф в мозъка й е открит хематом, който може да се е образувал в резултат на побой.

Разследването на случилото се с дъщерята на Уитни Хюстън продължава. Баща й Боби Браун пристигна незабавно в Атланта, за да е до нея.