Зуека иска да се върне при бившата си жена и дъщеря имЗуека и любовницата му се карат непрекъснато след появата на бебето им

Зуека иска отново да се събере с бившата си жена Нина. Комикът се разкайвал горчиво, че е зарязал майката на дъщеря си заради любовницата си Ани Вичева, издават го негови близки. От втората жена в живота си водещият на "Господари на ефира" има още едно дете - син Стефан. Въпреки това обаче отношенията между двамата били крайно обтегнати и не минавало ден, в който да не си спретват грозни скандали.

[caption id="attachment_436086" align="alignleft" width="300"]Зуека иска да се върне при жена си Зуека иска да се върне при жена си[/caption]

Съседите на двойката в село Лозен разказват, че караниците при тях са ежедневие, а причината за тях най-често е Ани, която се изнервила жестоко покрай седенето вкъщи и гледането на бебока. Докато Зуека тичал нон стоп по своите си професионални ангажименти. Цялото това напрежение се отразило на отношенията с любовницата му и помежду им вече нямало и помен от любов, научиха от vsekiden.com.

Напротив, комикът дори вече е разговарял няколко пъти с бившата си жена - актрисата Нина Димитрова, и я молил за прошка. Зуека осъзнал каква грешка е направил като зарязал семейството си заради по-младата си любовница и се надявал да успее да поправи стореното. Нина обаче все още се колебае дали да му даде втори шанс.

Припомняме ви, че Васил Василев-Зуека и Ани Вичева се събраха със скандал, след като се оказа, че дълги години са поддържали тайна любовна афера, зад гърба на Нина. Именно дъщерята на Нина и Зуека е тази, която разкрива измяната като открива съобщения от Вичева на телефона и в Скайпа на баща си.