Отказах алкохола заради голяма и споделена любов

Гласувайте за статията

Аз съм най-обикновен човек, който си има своите си проблеми и мъки, и който най-накрая може да се похвали, че е срещнал голямата любов

алкохол

Отказах алкохола заради голяма и споделена любов

Но за да я срещна, и за да бъде тя моя, аз трябваше много да се променя. Иначе казано – нищо на този свят не идва даром, трябва да си го заслужиш.

Аз успях да откажа алкохола колкото от любов към моето момиче, толкова и с помощта на капките Алкофитал. Това са билкови капки, които започнах да ползвам в началото на отказването. Най-лесно ми беше да се амбицирам. Обаче едно е да си кажеш, че вече няма да пиеш, друго е да го направиш наистина. В началото и на мен ми беше трудно и именно заради това започнах да ползва капките Алкофитал. Билковите капки предизвикват непоносимост към алкохола и ми помогнаха да намаля темпото с пиенето в началото.

В процеса на моето отказване употребих общо три опаковки. Сега съм си поръчал още две, защото искам да имам подръка, ако се наложи, както и да направя още един курс на лечение с капките Алкофитал. Надявам се трайно да откажа алкохола, за да мога да задържа момичето, което обичам. Искам да имам нормален и спокоен живот като другите хора. Мисля, че достатъчно време се правих на бохем. Време е да се държа нормално като отговорен човек!

Марин Христов от Плевен

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар