Има ли начин да се справим с алкохолната зависимост?

Гласувайте за статията

Аз дълго време отлагах да се справя с алкохолната зависимост

 

problem

Има ли начин да се справим с алкохолната зависимост?

Амбицирах се едва след като разбрах, че имам сериозен здравословен проблем, който изискваше да спра да пия, за да мога да си взимам лекарствата. Лошото е, че този проблем се яви именно заради това, че прекалявах с пиенето. Не съм някой, който да не разбира кое и как се случва, но малко бях немарлив и разбрах, че трябва да се справя с този проблем едва когато закъсах със здравето. Алкохолът действа по този начин – кара хората да игнорират някои важни неща. Аз живея сам от дълго време и ако аз не се погрижа за здравето си – няма кой друг да го направи.

И понеже много често съм срещал този проблем и при други хора, които си задават въпроса дали може да се откаже алкохола, аз вече мога да кажа, че когато е засегнато здравето, човек трябва да направи всичко възможно, за да го подобри.

Започнах да отказвам алкохола преди около година и нещо. За това време имам точно осен месеца без да съм пил нито глътка. Как постигнах това? В началото започнах да използвам капките Алкофитал, които много ми помогнаха, и които все още продължавам да взимам, като преди седмица започнах моя трети курс на лечение с капките Алкофитал. Действието на този билков продукт е такова, че предизвиква непоносимост към алкохола, така че човек постепенно да спре да пие.

Затова сега тук пред вас казвам, че има начин да се откаже алкохола. Ако човек е мотивиран достатъчно – всичко е възможно и винаги има начин.

Живко Василев от Димитровград

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар