Фолкдивата Преслава лекува с лукс раздялата с Жоро Бирмата

Кой заведе Преслава на тузарска почивка в Милано? – пита „България днес”. Изданието припомня, че певицата се отдаде на двудневен шопинг в италианския град. Тя лекува раздялата си с Жоро Бирмата, потънала в истински разкош. Фолкфурията обаче упорито прикрива кой я придружава на лъскавата ваканция на Ботуша. Чалга звездата със сигурност не е отишла там сама – коментира изданието. Най-добрите приятелки на Преслава също не са с нея – установява проверка на таблоида. Лидия Станоева-Скалата, която е майка на Жоро Бирмата, е сред най-близките на певицата, но и тя не е пътувала до Милано.

[caption id="attachment_435915" align="alignleft" width="300"]Преслава избрала стая среден клас Преслава избрала стая среден клас[/caption]

Тайнственият нов любовник на Преслава за момента е прикриван доста успешно и явно никой не го е виждал на публични места с нея. Факт е обаче, че той никак не жали пачките си, за да сваля звезди на любимата си. Изпълнителката сама се изфука с луксозния хотел, в който е отседнала. Става въпрос за „Армани хотел Милано”, който е истински хит сред буржоата. Прословутият дизайнер на висша мода е създал сграда с уникална футуристична архитектура и смайващ интериор. В света съществуват само два хотела „Армани” – има и такъв в Дубай. За лукса, в който тъне Преслава, сами по себе си говорят и цените на стаите. Тарифите варират от 500 до 4500 евро за нощувка в зависимост от типа на стаята и апартамента. От снимките на изпълнителката се вижда, че все пак тя е избрала среден клас студио и не е изръсила докрай тайнствения си любовник. Любопитното е, че всяко едно помещение е обзаведено по уникален дизайн на Армани.

[caption id="attachment_435916" align="alignleft" width="300"]Преслава демонстрира лукса на хотела Преслава демонстрира лукса на хотела[/caption]

Преслава се изфука как разпуска полугола в джакузито на комплекса. Чалга звездата е останала толкова впечатлена от престоя си в райския комплекс, че се заканила да отиде и във филиала на Армани в Дубай. В арабската страна хотелът заема първите 8 етажа от най-високия небостъргач в света – Бурж Дубай. Най-скъпият апартамент там надхвърля 12 хиляди долара на нощ – отбелязва изданието.