Филип Киркоров ще се включи в България търси талантФилип Киркоров успял да спазари космически хонорар, за да се появи в шоуто

Филип Киркоров ще се завърне в България. Певецът с български корени е склонил на напористите молби на Слави Трифонов и най-вероятно ще го видим в някои от епизодите на България търси талант, което този сезон е продуцирано от гологлавия шоумен и фирмата му.

[caption id="attachment_435908" align="alignleft" width="300"]Филип Киркоров Филип Киркоров[/caption]

Шоуто започва след един месец, а Слави е готов на всичко, за да си подсигури интереса на зрителите и съответно рейтинга си. За тази цел водещият води усилени преговори с някои от най-коментираните ни родни звезди, сред които Глория, Петя Буюклиева и Асен Блатечки да се включат в журито. Безспорно обаче най-голямата звезда ще е Филип Киркоров. Той е поискал космически хонорар, за да се навие, но Слави бил готов на всичко, само и само да го докара в България.

Още повече, че в момента певецът има сериозни проблеми с българското законодателство и беше заявил, че е обиден на родината ни. Причина за скандала се оказа компанията му - "Филип Киркоров Инвестмънт", чието седалище е в България. Срещу нея се води разследване по обвинение за данъчни измами, заради което бившият съпруг на Алла Пугачова доста често се налага да е в София.

Точно от това смятал да се възползва Слави като го покани в България търси талант. Едно участие в предаване няма да обърка твърде много ангажиментите на певеца, а дори щяло да се отрази добре на имиджа му, научиха от vsekiden.com.

Още повече, че двамата с Трифонов са близки от години. През 2013 Слави продаде на Киркоров апартамента си на морето. Певецът пък неведнъж е гостувал в шоуто му.