Елена Кучкова се похвали с предстоящата си мечтана сватба!

Елена Кучкова има мечта и тя е да мине под венчило. Плеймейтката се похвали, че любимият й Любомир Ников ще й подари в най-скоро време годежен пръстен и след това ще чуе марша на Менделсон.

Любовната й афера с политика Любомир Ников се задълбочава все повече и не е дълго времето, когато ще видим и друга светска сватба. Когато беше още в къщата на ВИП Брадър, блондинката сподели, че е моногамна. Влюби ли се тя не поглежда друг, а много държи на човека до себе си.

[caption id="attachment_435893" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова бърза да се хвали, че скоро ще надене брачния хомот[/caption]

Най-вероятно сега е така, защото Ели непрекъснато твърди, че е много щастлива с мъжа до себе си. Плеймейтката не крие, че изпитва много силни чувства към софийския шеф на ДПС и се чувства много добре с него. Тя сподели още, че работи, развива се и в живота си има успехи напредък. Не само в професионален, но и в личен план.

Истина или не, но самата Елена Кучкова се беше похвалила преди време, че свързаният с ДПС структури политик е много щедър към нея. Парите, които й осигурява на месец само за нейните лични глезотии не може да си позволи средностатистически българин и за година.

Бившият шеф на държавна фирма „Озеленяване” в столицата дори предложил да й плати хонорара, само и само Ели да не влиза в Къщата на ВИП Брадър. Това не стана, но след като участва в култовото шоу тя обра доста повече пасиви, отколкото негативи. С което не успяха да се похвалят по-голямата част от останалите съквартиранти.

Елена Кучкова обаче продължава да си чака годежния пръстен. Ще я огрее ли или ще й се размине, предстои да видим.