Тачо използва новото си возило, за да сваля девойкиТачо се обзаведе с Ауди за 120 бона, за да се прави на тузар

Тачо вече успя да похарчи хонорара си от ВИП Брадър. Бъдещият бивш съпруг на Жени Калканджиева обаче не е инвестирал и лев в свое собствено бизнес начинание, както се канеше да направи докато беше в Къщата на риалити формата. Всъщност Стефан Манов е успял да профука всички пари, платени му от продуцентите на шоуто за... нова кола!

[caption id="attachment_435895" align="alignleft" width="300"]Тачо профука хонорара от ВИП Брадър Тачо профука хонорара от ВИП Брадър[/caption]

От няколко дена блудният съпруг джитка из София с чисто ново Ауди, модел RS6. Което, според запознати, струва не по-малко от 120 бона. Които Тачо без колебание дал, само и само да се прави на гъзар пред момичетата. И съответно да си урежда лесно забивките за по една нощ. Нещо, което с тузарското возило, му се получавало изключително лесно. Специалисти разкриват, че колата е наистина мощна и вдига над 300 км/ч, благодарение на факта, че ограничителят на скоростта е премахнат.

От 0 до 100 пък возилото ускорява за по-малко от четири секунди. Самият Тачо се изфукал пред авери, че е успял да стигне от София до Пловдив за половин час, след като буквално е летял с 300 километра по магистралата. Единствената, която не е особено очарована от новата придобивка на 35-годишния риалити герой е жена му Жени. Шестата по хубост в света не могла да проумее как е възможно благоверният й да профука такава огромна сума за една кола. Тя категорично му забранила и да вози сина им Георги, притеснена за безопасността на детето им, научиха от hotarena.net.

Това обаче не притеснява особено Тачо, който е доволен, че благодарение на колата си осигурява бройки и то сред най-търсените родни бръмчалки. Последното му завоевание е скандалната плеймейтка Гентиана Халити.