Мъжът на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо, няма спирачки в свалките

За Тачо, който все още официално е женен за Жени Калканджиева, няма спиране. След алкохолните изцепки, участието във ВИП Брадър и безкрайните купони сега той има нова цел на интимния фронт – да свали плеймейтката Гентиана Халити – пише „България днес”. Изданието екслузивно разкрива, че плейбоят се опитва всячески да впечатли изкусителната красавица и постоянно търси вниманието й. Манов и компания почти всяка вечер купонясват зрелищно в столична дискотека. Мястото не е случайно, тъй като точно там Гентиана Халити работи като хостеса и двамата могат да прекарват повече време заедно в късните часове на нощта – отбелязва таблоидът.

[caption id="attachment_435829" align="alignleft" width="300"]Пороците не са чужди за Тачо Пороците не са чужди за Тачо[/caption]

Тачо и Гентиана винаги са заедно в едно сепаре, в което се раздават безрезервно на горещи фолкхитове. И докато бизнесменът е любител на чашката и обръща по няколко питиета, то плеймейтката не близва изобщо алкохол, тъй като спазва желязна дисциплина, за да поддържа тялото си в перфектна форма. Наблюдателни посетители отчитат, че двамата няколко пъти са били в опасна близост, но няма категорични доказателства нещо между тях да се е случило.

И все пак...

[caption id="attachment_435831" align="alignleft" width="300"]Гентиана Халити е новото предизвикателство за Тачо Гентиана Халити е новото предизвикателство за Тачо[/caption]

В профила на Гентиана Халити във Фейсбук обаче се вижда нещо, което буди доста въпросителни. Тачо е коментирал нейна снимка в 7 часа сутринта на 18 януари, под която е написал: „Това е моето момиче”, и й изпраща целувки. Това веднага провокира спекулации, че между двамата се случва нещо, но те упорито го крият. Плеймейтката коментира единствено, че близостта й с Тачо е причината да е обект на женска злоба, тъй като в заведението било пълно с момичета, които искали да си легнат с мъжа на Жени Калканджиева. Девойките изпитвали дива ревност, че не могат да се докопат до него, и само стояли на масите си и гледали злобно към ВИП сепарето. В момента няма официална информация дали Тачо и Калканджиева са заедно, но със сигурност още не са се развели – коментира изданието.