Биляна Йотовска лъсна в любовна афера с Митко Лудия

Биляна Йотовска лъсна в любовна афера с Митко Лудия
5 (100%) 1 vote

Биляна Йотовска е имала интимна връзка с убития пловдивски бос Митко Лудия

Малко известен факт от миналото на Биляна Йотовска и Митко Лудия излезе наяве. Години преди да свие гнездо с Митко Културиста тя е имала връзка с убития преди 10 дни пловдичанин Митко Лудия. Аферата между тях започнала по времето, в което Димитър решил да се оттегли от застрахователния бизнес и групировката Трите седмици.

Тогава той и Биляна Йотовска се запознали в столичен фитнес център. ММА боецът бил в столицата, за да подготви голямо модно мероприятие. Тогава той вече имал връзка с Роси Черногорова. Красавицата била в Пловдив и чакала любимия се да се върне.

Биляна Йотовска

Биляна Йотовска е имала връзка с Митко Лудия

Връзката на Митко Лудия с Биляна Йотовска съвпада с периода, в който отношенията му с Роси започнали да се задълбочават. По това време той помолил бъдещата си съпруга да напусне модната агенция, за която работи.

В крайна сметка синеооката красавица предпочита да се откаже от бляскавото си бъдеще на модния подиум в името на щастието си с любимия мъж.

Аферата на Митко и Биляна продължила точно месец. Всичко приключило в деня, в който ММА боецът се върнал при любимата си в Пловдив. Въпреки, че Йотовска и Лудия имали кратка връзка, чувствата й към него били дълбоки и тя се опитала да възобнови отношенията си с него. ММА боецът категорично отказал, заявявайки че Роси е единствената жена, на която държи.

Връзката на брюнетката с пловдивчанина е причината тя и овдовялата му съпруга да не се понасят. Роси Черногорова разбрала за аферата между двамата преди две години и половина, когато се родило второто им дете. Синеоката красавица простила всичко на съпруга си и въпреки грешката му, тя остана с него до сетния му дъх.

Очевидни разкриха, че Биляна Йотовска е присъствала на поклонението на Митко Лудия в църквата, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар