Излезе наяве цялата истина за раздялата на Кристиано Роналдо и Ирина Шейк!

Футболистът Кристиано Роналдо и топ моделката Ирина Шейк се разделили, защото той й кръшкал много пъти. Заради непрекъснатите изневери рускинята зарязала португалеца. Повече не можела да прости, че футболиста е непрекъснато със свален цип.

Двамата бяха заедно пет години и първоначално плъзна слуха, че Кристиано е зарязал Ирина, защото не уважила тържеството по случай юбилея на майка му. Красавицата не дошла на партито и затова спортягата й показал вратата. Въпреки че се разнесе клюката, че е имало търкания между свекървата и моделката, истината се оказа съвсем друга.

[caption id="attachment_435744" align="alignright" width="300"]Роналдо Кристиано Роналдо се сцепил да изневерява на Ирина Шейк, тя не издържа[/caption]

А тя е, че Ирина Шейк просто не успявала повече да изтърпи изневерите на любимия си и затова го напуснала, разкриват обаче друга истина близки до манекенката.

Носителят на „Златната топка” непрекъснато слагал рога на половинката си. Последният път бил на купон в Лас Вегас. Въпреки че бил с гаджето си , той се забавлявал с още няколко девойки. Роналдо дори не обръщал внимание на рускинята, което напълно я вбесило. Непрекъснато в жълтата преса излизаше информация, че Ронадло прескача в чуждите легла дори тогава, когато Ирина била с него, а двамата отмаряли. Това се случило и последния път, когато Кристиано и Ирина били на почивка в Гърция. Дори и тогава палавника прескачал в чуждите легла, макар че Ирина била до него на почивката.

Клюките за поведението на палавника все още не са потвърдили със сигурност нито футболиста, нито манекенката. Истината обаче за съжаление е такава, че след като Ирина Шейк заряза Роналдо, кариерата му тръгна катастрофално надолу. Феновете се ядосват, че след като до него го няма приятелката му, той вече не може и да играе както трябва.