Асен Блатечки съвсем се срина покрай грижите за двете си семейства и банковите задължение!

Асен Блатечки буквално се е поболял заради Диляна Попова, а жена му Катерина е силно притеснена. Един от най-вървежните актьори не спира да циркулира между двете семейства и в желанието си да бъде изряден навсякъде направо дъх не може да си поеме. За да изкара пари, за да издържа Катерина Горанова и дъщеря им, както и топ модела Диляна и сина им Борил той приемал всякакви оферти за работа.

Ликът му вече може да се види на всеки билборд и реклама и хората взеха да го подмятат, че се е превърнал в халтураджия. Асен Блатечки участва в над десетина постановки, има по три представления на седмица и не спира да обикаля цялата страна. Негови колеги и приятели се безпокоят обаче, че е все по-угрижен, рядко се усмихва, непрекъснато може да бъде забелязан по банки да внася или да тегли пари, както и по каси, за да си плати битовите консумативи.

[caption id="attachment_435725" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки е заприличал на същински призрак от умора и ядове[/caption]

Героят от „Стъклен дом” не спира да се грижи и за двете семейства и цяло чудо е как успява да лавира толкова време, както и да си плаща непрекъснато сметките.

Според слуховете Асен Блатечки се е върнал да живее при съпругата си, режисьорката Катерина Горанова и дъщеря им. Но той продължавал да изпълнява уговорените си финансови неща с Диляна. Връзката й с нея направо го е съсипала, но все пак той си изпълнява договорките, твърдят близки до актьора.

Заради ангажиментите си Асен има все по-малко време да се вижда с бебока, но изпълнява казаното си. Още в началото връзката между аса на сцената и топ моделката не било по традиционния начин. Една от най-красивите българки му роди син, но уговорка да живеят двамата под един покрив нямали. Двамата се били уговорили имат чисто плътска връзка, а щом Диляна Попова забременя със сина им, Асен Блатечки обещал да го издържа финансово и засега спазвал уговорката си.