Ирина Тенчева не искала и да чува за трето детеИрина Тенчева се наплашила заради проблемните си първи две бременности

Ирина Тенчева не искала и да чува за дете от половинката си Иван. Водещата, която успя да изненада всички с новината, че е бременна, не е имала никакви намерения да ражда трето дете, издават я нейни близки. Водещата вече има две деца от бившия си съпруг, чиито бременности изкарала изключително тежко.

[caption id="attachment_435726" align="alignleft" width="300"]Ирина Тенчева с Иван Ирина Тенчева с Иван[/caption]

Точно заради това Ирина не искала да се подлага за трети път на подобно преживяване, още повече, че и любимият й вече си има дете от предишния си брак. Поради тази причина близки до двойката са убедени, че бебето е станало случайно, а не е било планирано. Случайно или не, то вече е на път, а самата Ирина Тенчева изглежда повече от щастлива от случилото се. Тя лично се похвали в профила си във Фейсбук, че скоро ще става майка за трети път, като помоли да бъде оставена на спокойствие да изкара оставащите месеци от бременността си.

Според специалистите, звездата вече е в осмия месец, предвид големината на корема й. Според запознати терминът й е през февруари, но бъдещите родители упорито крият какъв ще е пола на първото им общо отроче, научиха от hotarena.net.

Ирина и Иван максимално дълго успяха да опазят новината за бременността й като бъдещата майка умишлено ходеше с широки дрехи, за да не бъде разкрита. Тя вече има две деца - Спас и Вирджиния на 7 и 5 годинки, а Иван има Ава от брака си с Вихра.