Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, едва не умря от липосукция

Дарина Павлова аха да падне в собствения си капан на суетата – пише „Уикенд”. Оттук нататък известната вдовица трябва да дава курбан в началото на всяка година, след като по чудо оцеля от пластична операция, довела до тежки усложнения. Инцидентът с мадам Мулти станал само преди няколко дни – отбелязва изданието. Приятели на Дарина Павлова се кръстят, че близката им е оцеляла почти невредима след на пръв поглед елементарна операция – премахване на тлъстините около корема. Липосукцията се извършвала по нов метод с уред последно поколение, внесен от Щатите. Известната с безупречния си външен вид г-жа Мулти решила за пореден път да освежи тялото си с изсмукване на мазнините в областта на коремната част и таза. Естетическата интервенция е една от най-разпространените в цял свят и въпреки липсата на сложност при изпълнението й според хирурзите, вдовицата на Илия Павлов ударила на камък.

[caption id="attachment_435719" align="alignleft" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова поддържа перфектна форма[/caption]

Макар изследванията на Дарина Павлова преди да легне на операционната маса да били перфектни, докато лежала под силните лампи, вдовицата започнала да губи кръв. Изведнъж операцията от естетическа се превърнала в животоспасяваща и единствено благодарение на факта, че лежала в скъпарска клиника в Рим, за живота й били положени всички необходими грижи от първа помощ. Екстремната ситуация обаче не попречила на лекарите да довършат започнатото по тялото на милионерката, макар липосукцията едва да не коствала живота на 51-годишната нашенка от Казанлък. В тесен кръг от приятели Дарина Павлова не скрила упляха си заради преживяното, докато била под упойка. „Болката беше нетърпима, имах чувството, че умирам” – оплакала се тя. Мадам Мулти буквално е пристрастена към пластичните корекции. Интервенциите по лицето и тялото й са неизброими, като се започне от повдигане на бюста, оформяна не скули, нос, брадичка и опъване на бръчки. Според запознати Дарина Павлова има над 20 пластични операции. Първите корекции по тялото си започнала да прави още в средата на 90-те години на миналия век – отбелязва изданието.