Учен откри лекарство срещу рака (Медицинската мафия го унищожава)

Учен откри лекарство срещу рака (Медицинската мафия го унищожава)
3.6 (72%) 5 votes

Учен откри лекарство срещу рака, медицинската мафия го унищожава

Какво става, ако някой е измислил устройство, което унищожава патогенни, бактерии, вируси и други заболявания без токсични процедури? Ами ако същото устройство е лекарство срещу рака и може да унищожи раковите клетки чрез промяна на тяхната среда или с електронни и ултразвукови вълни?

Истината е, че този метод е бил открит много отдавна. Изследователят, който е направил и усъвършенства това устройство, носи името Роял Раймънд Райф, но бива съсипан от медицинската мафия.

Търговията с човешки живот, не е приоритет само на черния пазар, но и на големите фармацевтични компании по цял свят. Милиони лекарства със съмнителен терапевтичен ефект и куп странични усложнения се произвеждат всяка година. А резултатите невинаги са в полза на човешкото здраве.

Вицът „Като видях ефектите от лекарството, реших да си остана с хремата“ става все по-актуален. Но какво се случва, когато някой изобретява лекарство срещу рака без медикаменти, и защо единици знаят за него?

Учен открива лекарство срещу рака, но медицинската мафия го унищожава

Учен открива лекарство срещу рака, но медицинската мафия го унищожава

Роял Риф създава технология, която и днес се използва в оптиката, електрониката, химията, биохимията, балистиката и авиацията. И забележете — лекува рак! Той представил микроскоп, който унищожава ракови клетки и според всички резултати за това време, е бил авангардно устройство, но за съжаление в последствие е разрушен.

Райф неуморно открива основните резонансни честоти на голям брой микроби, които той нарекъл индивидуални спектроскопски подписи. Всяка молекула показва уникално електромагнитно колебание, т.е. има собствен енергиен подпис. Благодарение на използването на резонантните дължини на вълните, микроорганизмите, които не могат да се видят на бяла светлина могат да се открият само при определена честота (цвят), който резонира с техния уникален спектроскопски подпис.

Роял Райф открил по този начин и вируса на рак при хората, а туморните клетки превръщал нормални, и то само с помощта на модулиране на честотите, на които те се излагат.

Райф си сътрудничи с водещи учени и лекари на своето време, които са потвърдили и са подкрепили различните дейности на работата му. Едно от най-големите му откритият е лекарство срещу рака, което не уврежда организма, не пречи на здравето и може да лекува хора дори в терминален стадий, пише mkd-news.com.

Методът действа, като чрез специална технология се постига увеличаване на интензивността на основните резонансни честоти, на които са изложени микроорганизмите, поради структурното натоварване, те първо се свиват, а след това се разпадат. Райф нарича тази честота „смъртоносна честота“, но най-важното от всичко е, че на околните тъкани не се причинява никаква вреда.  И в крайна сметка човек се възстановява.

Откритието е историческо. Краят на болестите идва още през 1940 година. Но какво се обърква и защо едно от най-големите открития в борбата срещу рака изчезва безследно?

Следва продължение…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Учен откри лекарство срещу рака (Медицинската мафия го унищожава)”

 1. kukoto

  ян. 28. 2015

  Лекарствената мафия е по силна от нарко -мафията. Това са престъпници вредни за човечеството. човешкия живот отдавна няма никаква стойност за лекари и фармацефти. Единствената им цел е да си пълнят банковите сметки докато и те не ритнат камбаната

 2. Kiril Spassov

  ян. 28. 2015

  Da taka e tova sam go chel mnogo odavna . No zajalost nemoje nishto da se napravi. Onezi kompanii koito sa izbroeni po/ gore sa mnogo silni

 3. ЗАЩОТО ,САЩ НЕ ИСКАТ ЗДРАВИ ХОРА.ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ВОЙНИ,ГЛАД,БОЛЕСТИ,А И ОСОБЕНО-РАК.НЕНАСИТНИТЕ ТЪРБУСИ НА ГАДНИТЕ ,,американци,,им ПОГАЖДАТ ЛОША ШЕГИЧКА.ИЗМИРАТ И ЩЕ ИЗМИРАТ АЛЧНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЗАДНИЦИ.ДА СИ ВИДЯТ ДОКЛАДИТЕ-ЦРУ,ФБР И …УБИЙЦИ=САЩ=НА СВЕТА .ТРЯБВА ДА ГИ ИЗОЛИРАМЕ И ДА ИМ СЕ НАЛОЖИ ЕМБАРГО,КАКТО НАЛОЖИХА НАД КУБА,А ЛИГИТЕ ИМ ТЕКАТ ДА СЕ НАБУТАТ ТАМ.ДОБРЕ,ЧЕ ФАМИЛИЯ КАСТРО МУ ДЪРЖИ КРАЯ И ИМ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ.И НИЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ТОЗИ ПРЪСТ ДА ИМ ГО НАВРЕМ ОТЗАД-ТЕХНИ /АМЕРИКАНСКИ ЕПИТЕТИ ОТ,ОНАЯ В УКРАЙНА-ДА СИ ГО НАЧУКАТ/АМИ И ОБАМА И ТВОЯТА,,НЕГРАМОТНА АДМИНИСТРАЦИЯ,,СИ ГО НАЧУКАЙТЕ В ТЪПИТЕ КРАТУНИ,ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН ГАДНИ БЕЗКРУПОЛНИ КОПЕЛЕТА.ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ.

Добавете коментар