Слави Трифонов прибира луди пари от детската Евровизия

Слави Трифонов прибира луди пари от детската Евровизия
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов сам се е набутал да участва в организацията на надпреварата

Слави Трифонов ще прибере един милион заради помощта си

Слави Трифонов ще прибере луди пари благодарение на детската Евровизия. Шоуменът, който според запознати сам се е набутал да бъде част от организацията на конкурса, ще вземе един милион лева заради факта, че неговата фирма ще се занимава с мениджмънта, продуцирането и артистичното консултиране на надпреварата.

Слави Трифонов с Крисия

Слави Трифонов с Крисия

Хора от БНТ, които всъщност са основните организатори на детската Евровизия, която тази година ще се проведе в България, разкриват, че Слави Трифонов сам се е набутал да бъде в екипа, въпреки че никой не го е канил. Дългия обаче използвал факта, че Крисия Тодорова, която предизвика истински форур на изданието миналата година, е негово откритие. И сам предложил услугите си. Според запознати правителството е одобрило специален бюджет, който да отпусне на БНТ за организацията на международното мероприятие. Който бюджет е в размер на цели пет милиона лева, един милион от които са предвидени за мениджмънта и продуцирането на събитието.

Които дейности пък са делегирани на фирмата на Слави Трифонов, научиха от hotarena.net. За негов ужас, правомощията му са ограничени само до там. Гологлавият водещ бил готов на всичко, за да набута малката Крисия отново да представя страната ни в конкурса. От БНТ обаче категорично заявили, че тази година друго дете ще представя България, тъй като сладураната от Разград вече се е изявявала на сцената миналата година.

Затова тази година ще се избере ново дете, което да представи родината ни, а самата Крисия ще се изяви на финала единствено като изпълни своя песен, издават запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Слави Трифонов прибира луди пари от детската Евровизия”

 1. pepi

  ян. 28. 2015

  Вземете я направете вие и вземете парите нещастници!!!

 2. 123

  ян. 29. 2015

  Да е жив и здрав!

 3. Яна Христова

  ян. 29. 2015

  ДОБРЕ,ЧЕ ГО ИМА СЛАВИ ЗА ДА ГО НАПРАВИ! И НЕ САМО ЩЕ ГО НАПРАВИ,АМИ ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ПО НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН!
  ТАКА,ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ И ВСИЧКО!

 4. Yuliana Krasteva

  ян. 29. 2015

  Браво на Слави!Криси беше откритие точно на Сави Трифонов!

Добавете коментар