Тайната на Софи Маринова и Тони Стораро е разкрита

Тайната на Софи Маринова и Тони Стораро е разкрита
5 (100%) 1 vote

Истината за Тони Стораро и Софи Маринова излезе наяве

В фолк средите отдавна се говори, че Софи Маринова и Тони Стораро имат връзка. Според запознати любовната им афера датира от най-малко 10 години. Съпругата на изпълнителя Валя също отдавна знае за връзката им. Няколко пъти досега тя дори заплашила Тони Стораро, че ако не прекрати връзката си със Софка, двамата ще се разведат.

Колежка на ромския славей разкри, че бащата на детето й е бил именно нейният известен колега. Тони Стораро се страхувал, че ако това дете се появи на бял свят, истината за него рано или късно ще излезе наяве. Той се опасявал, че това ще сложи край на брака му с Валя.

Това стана и причината Софи Маринова да измисли историята с флирта за една вечер. Тъй като тя вече беше обявила, че е бременна, за да не паднат подозренията върху Тони Стораро, че е баща на детето й, Софка „намери“ друг баща на отрочето си. Тя заяви, че то е плод на флирт за една нощ, а негов баща е братовчедът на Фики Стораро.

Софи Маринова

Софи Маринова има връзка с Тони Стораро

Изпълнителката била готова на всичко за нероденото си дете, дори и да скрие завинаги истината за баща му. Тони Стораро се опасявал, че малчуганът може да прилича на него и от факта, че колежката му може да не изпълни обещанието си и някой ден да разкрие цялата истина.

Бащата на Фики помолил Софи да направи аборт, но тя била непреклонна. В сагата между тях се намесил дори мафиотски бос, който сплашил изпълнителката. В крайна сметка Софка склонила и решила да махне детето. За да не се говори повече около тази история, тя разпространи информацията, че е имала извънматочна бременност и е била принудена да направи аборт по медицински показания, пише Всеки ден.

След аборта Софи Маринова не излязла седмица от дома си, тъй като приела много тежко случилото се, разкри нейна приятелка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар